ידיעון לשנת תשפ"ג - בישול

לומדים יקרים שלום.
לפניכם מוצג הידיעון ובו פרושים לעיונכם הקורסים ומרכזי הלמידה לשנת תשפ"ג.
אנא שימו לב לדרישות כל קורס ובידקו התאמתכם. במידה ואתם מעוניינים בקורס מסוים אך אינכם עומדים בדרישותיו, אנא פנו אל המורה הספציפי לבדיקת התאמה.
מאחלים לכולנו שנת לימודים מעניינת ומהנה.
אוהבים ונרגשים, צוות ביה"ס.

בישול

שם הקורס

משך הקורס

המנחה

תיאור הקורס

דרישות

מן השדה אל הפה
שעתיים
פעם בשבוע
אינגו
נצא במשך השנה ללקט בשדות ובחורשות, נכיר צמחי בר וצמחי
מרפא שגדלים סביבנו ונלמד איך לזהות אותם בשלבי הגידול שלהם.
נלמד על הערך התזונתי של כל צמח ואיזה חלק בו הוא אכיל,
נכין תבשילים טעימים ונבשל ביחד מעל המדורה,
נטייל, נחקור ובעיקר נבשל טעים טעים!
נעליים סגורות בלבד
מכנסיים ארוכים
כובע
בקבוק מים
מרכז בישול
שעה אחת
בימים א', ג', ד', ה'
משתנה
אז מה אוכלים היום?
נבשל ביחד את הארוחות של ילדי הצהריים.
מסלטים מפוארים, דרך פשטידות, מאפים ומרקים ועד לתבשילים
מסובכים ומחבתות חמות.
נקצוץ, נרדד, נתבל, נלוש, נקפל, נערבב וכמובן נטעם מכל מה שנכין!
שטיפת ידיים
עמידה בכללי הבטיחות